Fordeler med Shift Coaching

Shift coaching har som mål at du skal få til mer. Hos Shift Coaching hjelper jeg deg å strukturere tankene dine, slik at du kan skape de endringer du ønsker i livet ditt.

Shift coaching handler om å skape endring på flere plan med flere fordeler: 

 1. Kunden er i fokus
  Hos Shift er kunden i fokus. I praksis er målet for enhver samtale at du som kunde skal få en opplevelse av å nærmest ha hatt en samtale med deg selv. 
 1. Pusterom i hverdagen – få tid til å tenke 
  Et av mine mål som din coach er at du skal ha en god opplevelse og få en time i hverdagen der møtet kun handler om deg og hva du ønsker å sette fokus på i samtalen. Jeg får tilbakemeldinger fra mine kunder at coaching er “som et pusterom i hverdagen”.

 2. Livsglede


  Shift coaching handler om å få til mer glede og trivsel i hverdagen. Målet bak alt vi gjør er økt trivsel, glede og frihet. Dette er også målet hos Shift Coaching, og vi ser på hvilke elementer i livet som bidrar til eller motarbeider dette.Shift coaching handler om å få til mer glede og trivsel i hverdagen.

  “All the money in the world is spent on feeling good”
  Ry Coode

 1.  
 1. Ta mer bevisste valg
  Coaching hjelper deg til å se verden med nye øyne, og dermed  får du nye perspektiver. Nye perspektiver gir økte valgmuligheter. Å ha mer valg gir mer frihet. Frihet til å ta valg som gjør at du får til mer av det du ønsker deg i ditt liv.
 1. Klarhet gir deg en retning å gå /bli med bevisst
  Coaching skaper en endringsprosess der du som kunde over tid blir mer og mer bevisst – bevisst på hva som er viktig for deg og hva du ønsker å få til mer av i livet. Å være mer bevisst gir økt livskvalitet! En hjerne som bekymrer seg mye er som å fylle et glass med jord og leire, sette på lokket og riste godt. Resultatet gir et glass fylt med uklart vann. Uklart vann kan være bekymringer, stress og følelsen av å ikke strekke til. Coaching handler om å sile vannet rent og ta tilbake kontrollen over eget liv gjennom å få klarhet i hvor man er og hvor man ønsker å gå.
 1. Reduser innsatsen – øk din personlige effektivet 
  Ved å øke effektiviteten så reduserer du innsatsen som behøves for å nå dit du ønsker. Shift Coaching handler om å forenkle gjennom å redusere indre motand slik at du kan få til mer. Gjennom å forenkle mentale prosesser så kommer man raskere fra A til B.
 1. Se verden med nye øyne – få nye perspektiver 
  Hos Shift Coaching jaktes det etter “a-ha øyeblikkene.” Øyeblikket der kunders virkelighetsforståelse endrer seg, gjennom å se noe de ikke kunne se før. Shift coaching tror på kraften i enkeltmennesket og at selv det minste “shift” kan endre alt” gjør kunden i stand  til å få til mer.
 1. Personlig vekst & læring
  Shift coaching handler om å vokse og utvikle seg som menneske gjennom å øke sin effektivitet for å få til mer. Vekst gir mye personlig læring.
 1. Effektivitet = Ditt potensial – indre motstand 
  Alle mennesker har ubrukt potensiale i seg, og det som ofte holder de tilbake er den indre motstanden de selv har. 

  Eksempler på indre motstand kan være alt fra negative tankemønstre, troer og holdninger til livshistorien din som holder deg tilbake fra å leve det livet du egentlig ønsker deg.
  Shift coaching bidrar til å øke din effektivitet ved å avdekke din indre motstand med metoder fra coaching og nevrovitenskap.