PERSONVERNERKLÆRING FOR SHIFT AS

  1. Innledning
    Shift As er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler din personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi derfor hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.

    Shift AS følger personopplysningsloven. Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan for eksempel være navn og kontaktinformasjon og kjøpshistorikk.

  2. Hvilke personopplysninger vi har om deg
    Avhengig av hvilken informasjon du gir oss, hvordan du bruker våre tjenester, og hvilke tillatelser du gir oss, har vi disse opplysningene om deg:
    1. Opplysninger om deg: Informasjon du oppgir når du benytter vårt kontaktskjema eller bestiller en tjeneste hos oss, som navn, adresse, telefonnummer og din e-postadresse.
    2. Kommunikasjon: Informasjon du gir oss når du tar kontakt på e-post, telefon, SMS, kontaktskjema, bestiller time eller e-poster sendt mellom deg og daglig leder i Shift As.
    3. Opplysninger om bruk på nettsidene: Informasjon vi får når du bruker vår nettside, som hva slags enhet du har (f.eks. mobil eller PC), IP-adresse, hvilke sider du besøker og hvilke funksjoner du bruker der.
  3. Hva vi bruker personopplysningene til
    Shift AS bruker personopplysningene dine til følgende formål:
    1. Tilby nettside: Vi bruker opplysninger for å tilpasse vår nettside til det tekniske utstyret du bruker. Vi kan også bruke opplysningene til å tilpasse innholdet på vår nettside til hva vi tror du er interessert i.
    2. For å levere og forbedre tjenestene våre: Vi bruker personopplysninger for å levere tjenestene våre til deg. Vi bruker personopplysninger til å sikre en best mulig brukeropplevelse til deg, blant annet ved å tilpasse visningen av innholdet til din skjerm/enhet og sørge for raskest mulig lastning av sidene.
    3. Gjennomføre kjøp av tjenester: Vi bruker opplysninger for å gjennomføre ditt kjøp av tjenester, sende deg faktura og kontrakt, motta betaling og lagre kjøpshistorikk.
    4. Kundeservice: Vi lagrer opplysninger som du gir og mottar dersom du har kontakt med oss for å yte service og administrere ditt kundeforhold.
    5. Statistikk: Vi utarbeider statistikk for å forbedre og videreutvikle våre tjenester. Dette er anonyme opplysninger, uten at vi vet at informasjonen er knyttet spesifikt til deg.
  4. Hvem Shift AS deler personopplysningene med:

    Shift AS deler ingen personopplysninger med andre selskaper, men vår IT leverandør Pagelook har teknisk tilgang til Shift.no. Det er avtalt med Pagelook å sikre ditt personvern.

    Vi kan utlevere opplysninger i enkelttilfeller, eksempelvis til offentlige myndigheter, ved mistanke om lovbrudd.

    Shift AS kan for øvrig dele anonymiserte opplysninger med samarbeidspartnere for bl.a. markedsanalyser og tjenesteutvikling. 

  5. Hvor lenge Shift AS lagrer personopplysninger

    Shift AS lagrer opplysninger om deg, kun så lenge det er nødvendig for å oppnå formålet de ble innhentet for, eller dersom vi er pålagt å lagre opplysningene. Opplysningene vil slettes eller anonymiseres når de ikke lengre er nødvendige for å oppnå formålet. Under er en oversikt over hvor lenge vi lagrer dine opplysninger:

    1. Opplysninger om deg: Som kunde i Shift AS oppretter Carl Axel kundeprofiler på Mac og mobil. Informasjon om kunden blir lagret så lenge du er aktiv kunde hos Shift AS, eller det kan slettes dersom kunden ønsker det.
    2. Vi lagrer transaksjoner og betalingsinformasjon i 5 år i henhold til bokføringsloven.
    3. Kommunikasjon: Vi lagrer kommunikasjon med våre kunder i 5 år, med mindre vi trenger å lagre det lenger, f.eks. i forbindelse med klager eller krav.
  6. Dine rettigheter
    Dersom Shift AS behandler personopplysninger om deg, har du rett til å be oss om innsyn i personopplysningene som Shift er behandlingsansvarlig for. Du kan også be om retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til gjeldende personvernlovgivning. Behandlingen av personopplysningene er frivillig, og dersom du ikke ønsker dette så ta kontakt med daglig leder i Shift AS. Dersom du mener Shift AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personvernlovgivningen, har du rett til å sende klage til Datatilsynet som tilsynsmyndighet.
    1. Oversikt over databehandlere for Shift AS
      Shift AS benytter følgende leverandører:
      • Nettsiden Shift.no er hostet av Facelook AS.
      • Serverløsning er hostet av Facelook AS

    I tillegg benytter Shift AS følgende databehandlingstjenester:

    • DNB Regnskap for fakturering
    • MacOS Catalina for å lagre kontakter
    • Google G- Suite (Business) Mail for å sende ut og motta e-poster
    • Amelia for bookingystemet.
    • Google Analytics (forkortet GA) er en gratistjeneste fra søkemotor firmaet Google som generer detaljert statistikk om besøkende til en nettside.
  7. Deling av informasjon til tredjeparter
    Vi verken deler, selger, leier ut eller utveksler opplysninger med tredjeparter uten ditt samtykke. Samtalene er konfidensielle.
  8. Informasjonskapsler (Cookies) & analyseverktøy
    Vi bruker cookies på våre nettsider for å sikre funksjonalitet på nettsiden, analysere nettrafikk og se hvilke områder på vårt nettsted du har besøkt.

    I henhold til Lov om elektronisk kommunikasjon § – 2-7 b. Bruk av informasjonskapsler/cookies er vi pliktig til å informere om hvilke informasjonskapsler vi benytter.

    Shift AS benytter følgende informasjonskapsler:
    Google Analytics

    Shift.no benytter informasjonskapsler (cookies), som er små tekstfiler som lagres på din datamaskin. Disse brukes til å samle inn statistikk om trafikken på shift.no.
    Ingen av disse informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som person. De fleste nettlesere aksepterer informasjonskapsler automatisk, men du kan forandre innstillingene i nettleseren din slik at dette ikke skjer. Slik administrerer du informasjonskapsler i nettleseren din (nettvett.no)
    Shift AS benytter Google Analytics for å analysere atferden på nettsiden og som grunnlag for å forbedre nettsiden. Shift AS overholder Datatilsynets regler for bruk av web statistiske verktøy. Dette innebærer blant annet at informasjonen anonymiseres slik at det ikke kan knyttes til enkeltpersoner.

    Informasjonen lagres hos Google Analytics i 26 måneder. Oppbevaringsperioden gjelder for data på bruker- og hendelses nivå knyttet til informasjonskapsler og annonsering indikatorer. Dataene slettes automatisk etter oppbevaringsperioden.
    Du kan lese mer om Googles personvern håndtering her.

  9. Endringer i personvernerklæringen
    Shift AS forbeholder seg retten til å justere og tilpasse denne erklæringen om bruk av personopplysninger, for eksempel ved endrede regulatoriske krav. Vi oppfordrer deg til å lese gjennom denne personvernerklæringen fra tid til annen for å være informert om hvordan vi behandler din informasjon. Ved å fortsette å bruke grieginvestor.no etter endringer i personvernerklæringen, aksepterer du de endrede vilkårene.
  10. Kontaktinformasjon
    Behandlingsansvarlig i Shift AS er daglig leder Carl Axel Kierulf. Ønsker du å oppdatere eller endre kontaktinformasjonen din, trekke tilbake samtykke eller etterspørre sletting av opplysninger er det bare å ta kontakt med undertegnede.

    Carl Axel Kierulf

    Daglig leder Shift AS

    Juridisk navn: Shift AS

    Organisasjonsnummer 923 030 46

    E-post: carlaxel@shift.no

    Tlf: 911 19 835

    Adresse: Hoffsveien 1A, 0281 Oslo

Copyright © 2020 - SHIFT All rights Reserved.

Designed by Pagelook