TJENESTER


TJENESTER

Shift Coaching drives av Carl Axel og tilbyr coachingtimer en-til-en ved personlig oppmøte eller online. Carl Axel har som mål å bistå sine kunder med å få til mer gjennom å øke deres effektivitet som et resultat av konfidensielle coachingsamtaler over tid. En coachingtime er en samtale på 30-90 minutter, der Carl Axels kunder setter agendaen for timen.

Som kunde i Shift Coaching vil du møte Carl Axel. Han brenner for personlig utvikling og å utgjøre en positiv forskjell for sine kunder slik at de kan få til mer – på alle arenaer i livet. Han har et helhetlig fokus og bruker diverse metoder og verktøy for å øke din personlige effektivitet slik at du kan få til mer. 

Shift holder til i hyggelige lokaler i Hoffsveien 1A på Skøyen, i umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon og parkering. Carl Axel møter også gjerne kunder på telefon, Skype eller Zoom. Shift Coaching setter din sikkerhet høyt, og følger myndighetenes smittevernsregler. Har du vært på reise, er i karantene eller føler deg dårlig gjøres samtaler over telefon, Skype eller Zoom. 

Hvem er kunder hos Shift?

Coaching brukes av alle som ønsker å få til noe mer i livet. Typiske kunder hos SHIFT er gründere og ledere i næringslivet som ønsker å øke sin personlige effektivitet ved å få til mer. Mer suksess, mer glede og økt livskvalitet. SHIFT coaching tilbyr en profesjonell samtalepartner for å oppnå dette. Å få til mer innebærer derfor å starte en endringsprosess der du som kunde starter på en reise sammen med Carl Axel som din personlige mentalcoach for å få til mer – og gjøre et SHIFT i ditt  liv. Flere fordeler med SHIFT coaching kan du lese om her.

Shift Coaching tilbyr mental coaching med disse kjennetegnene:

Konfidensiell samtale

Shift setter diskresjon høyt, og alle kundeforhold og samtaler hos Shift er 100% konfidensielle.

HELHETLIG TILNÆRMING

Shift Coaching har fokus på hele mennesket der det mentale, fysiske og emosjonelle henger sammen. Ut i fra en helhetlig forståelse så coacher Carl Axel hele mennesket. Alt henger sammen med alt.

KUNDEN I FOKUS

I Shift Coaching er kunden i fokus, og ikke coachen. Carl Axel tar derfor minst mulig “plass” i coachingsamtalen og målet for en god coachingsamtale er at kunden nærmest skal oppleve timen som “å ha en samtale med seg selv”.

Etisk standard

Shift coaching holder høy etisk standard og følger retningslinjene til ICF (International Coach Federation). Du kan lese mer om de etiske retningslinjene her.

Skreddersøm

Shift Coaching skreddersyr samtaler og tjenester ut fra kundens ønsker og behov. Hver eneste coachingtime er skreddersøm basert på hver enkelt kunde.

God opplevelse

Shift Coaching skal være en positiv opplevelse for kunden. Dersom det anses å være hensiktsmessig vil annen profesjonell hjelp anbefales fremfor coaching.