VISJON & METODIKK


VISJON

Visjonen til Shift er å bistå menensker med personlig uvikling og økt effektivitet slik at du kan nå dine drømmer og mål. Som kunde i Shift coaching ønsker jeg at at kunden skal “få til mer” i sine liv, både personlig og profesjonelt.

FILOSOFI

Shift Coaching hjelper deg å flytte deg fra A til B på en mest mulig effektivt og enklest måte som mulig. Shift Coaching tar utgangspunktet i denne formelen for effektivitet:

Effektivitet = Ditt potensial – indre motstand
Coaching handler om å “få til mer” enn du trodde på egenhånd. Shift Coaching tror på at vi mennesker har et ubegrenset potensial til å nå våre drømmer og mål her i livet, enten det er profesjonelt på jobb eller på hjemmebane/privat.

Det er den “indre motstanden” som holder oss tilbake fra å få til det vi ønsker. “Den indre motstanden” er slik jeg ser det

 “Den indre motstanden” kan være så mangt, fra “kritiker-stemmen” som bombarderer deg med negative tanker som får deg til å tvile på deg selv og dermed redusererl troen på å lykkes. Indre motstand er “valgte troer” og livshistorien du forteller deg selv og omverdenen om hvem du er som person. I det store og hele så støtter disse
“valgte troene” og meningene deg i å “få til mer”, mens andre ganger så øker dette din “indre mostand” med den konsekvens at du lever et mer begrenset liv enn det du ønsker. Spørsmålet blir da: Er du villig til å gjøre noe med det?

Slik jeg ser det er coaching en profesjonell samtale der jeg som coach fasiliteterer læring, utvikling og (performance) hos kunden. Coaching slik jeg ser det handler omå frigjøre ressurser hos enkeltmennesket slik at vedkommende kan forfølge sine drømmer og leve med høy livskvalitet .